Nyheter 2020-07-02

Konstrundan inställd

Beslut om att ställa in konstrundan!
Styrelsen hade igår sammanträde, där vi beslutade om konstrundans öde. Beslutsunderlag var den enkät, som vi skickade ut i förra veckan, samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Enkäten visar att en majoritet (25 mot 19) på grund av corona-pandemin, inte har möjlighet att delta i konstrundan. Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att minimera antalet nya sociala kontakter, rimmar illa med att genomföra en konstrunda, där syftet är att få så många besökare som möjligt. Vi vill inte riskera att konstrundan förorsakar ökad smittspridning i höst.
Vi beslutade därför att ställa in konstrundan helt, och inte trycka upp några kartor eller affischer. Alla utställare kommer att få tillbaka 700 kr, som de erlagt i utställaravgift.
Samlingsutställningens öde avgörs i augusti. Beroende på att flera i utställningsgruppen tillhör en riskgrupp, kan i dagsläget  utställningsgruppen inte hänga utställningen. Den som är angelägen om att det blir en samlingsutställning, kan anmäla att hen vill hjälpa till med hängningen och andra göromål. Anmälan görs till utställningsgruppens ansvarige Christina Holm

Var rädda om er, så syns vi när allt det här är över!
Styrelsen

Facebookyoutube