10. Moa WilhelmssonUngdomsstipendiat 2021

Margareta Iwald

: Café Alfred Nobel GPS 59.3414, 14.5348 Nobelmuseets område Björkbornsväg 10 Kga: 072-712 64 64: moawil132@gmail.com: https://instagram.com/emi.mw/

Teknik

Blandade Uttrycksmedel: Akvarell, kol, digitalt

Övrigt

Jag tycker om att arbeta kreativt i allt jag gör. Den estetiska inriktningen av mina studier hjälper mig att tänka utanför boxen, för att kunna jobba effektivt och hitta lösningar på problem som kan uppstå. Att jobba kreativt innebär för mig att det inte finns några gränser, ett personlighetsdrag som vuxit i samband med den kreativa och öppna skolmiljön där personlig utveckling och utmaning konstnärligt är vardagen.

Jag tycker om allt från trädgårdsarbete till slöjd, smide och oljemåleri. Att jag inte har hittat min nisch ännu, ser jag absolut inte som någonting negativt, utan däremot som en förutsättning att blanda okonventionella tekniker, material och medium. Det är just den processen som jag tycker är roligast inom konsten; det obehindrade skapandet. Ofta finner jag min inspiration i den till syntes ointressanta vardagen, att sedan skapa något som jag brinner för. Att utforska, treva, göra fel och fult och sedan göra om igen är en del av det bästa med måleri och formgivning. Därmed är jag heller inte rädd för att få lite lort under naglarna.

Galleri

Hitta hit

Dela

Facebookyoutube